Inspiratie

 
Eva en ik hebben voor dit plaatje gekozen omdat, het mooie vormen heeft en ik het niet te druk wou. Ik hoop dat onze misie slaagd en dat we er weer een mooi project van maken. Oh ja we gaan natuurlijk wel met andere kleuren werken want deze zijn een beetje saai.
Eva ziet dat gele ding voor de staf van sinterklaas aan. We gaan proberen de soort benen te laten lopen en dan de staf mee te laten gaan. bovenin zie je wat het is geworden.

Inleiding stopmotion:
1. foto's maken voor het filmpje.
2. foto's achter elkaar plakken.
3. een muziekje er bij.
4. alles afmaken.


oskar schlemmer
Er was ook een week dat we niet veel te doen hadden dus hebben we een mooie film gekeken over oude dans soort van. hier is een link naar een filmpje van hem -->http://www.youtube.com/watch?v=apiWk8Aaj1I ( je moet hem kopieeren en dan plakken op een internet site. 


Vandaag.
ik zet alles ff netjes in 1 bericht zodat het iets overzichtelijker is.
Heeeeeeeel lang heeft het geduurd tot dat we eindlijk het filmpje hadden. eerst waren er moeilijkheden met het downloaden van monkey jam. Toen was het gedowload en dan kon je het weer niet opslaan. en met movie maker lukte het ook niet super goed. Nu hebben we het met movie maker gemaakt alleen de muziek importeren. En jullie hadden een klein voorproefje en nu komt het echte werkkk.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Schoenen pimpen

Project hotel kamer

Hoesje pimpen